ActiveCampaign en nieuwe functies

Soms loop je zomaar tegen een geweldig functie aan. Een mooie verrassing van ActiveCampaign. Een waarschuwing ontvangen dat je op het punt staat een andere automatisering op te starten door het toevoegen van een tag. Dit soort simpele dingen maakt het leven in ActiveCampaign land nog beter.
ActiveCampaign nieuwe functies

Kijk daar houd ik nu van. Een meedenkende autoresponder. Een totale verrassing, aangezien ik deze nieuwe functie nergens had gelezen. Maar wel zeer nuttig.

Tag waarschuwingen

Ik was bezig met een nieuwe automatisering en voegde een tag toe in de automatisering.
Na het op akkoord klikken kreeg ik opeens onderstaande melding.

Een waarschuwing bij een tag toevoegen als die tag een actie gaat uitvoeren

Kijk daar werd ik nu blij van. Een systeem dat met mij meedenkt. Ik was eerlijk gezegd al vergeten dat die tag (een paar jaar geleden ooit een keer aangemaakt) het startpunt is van een andere automatisering.

Dat had dus zomaar een reeks van e-mails kunnen opstarten zonder dat ik dat in de gaten had.

Ik hoor je denken, ‘maar jij hebt toch alles goed op orde?’ Je kent was het het verhaal van het huis van een schilder vast wel. Altijd voor klanten bezig en zelf geen tijd meer om het eigen huis op orde te brengen.

Nog een andere nieuwe functie

Eerder was ik ook al tegen nog zo’n handige nieuwe functie aangelopen. Als je namelijk een formulier aanmaakt, kun je gelijk een automatisering activeren op basis van het insturen van dat nieuwe formulier. Die knop vind je tijdens het aanmaken van het formulier rechtsboven in.

Wat mij betreft hele nuttige nieuwe functies.
Heb jij nog nieuwe ontdekkingen gedaan? Laat het gerust hieronder weten.

Delen mag altijd, gebruik dan een van de buttons hieronder.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Laatste artikelen

Preheader of voorbeeldtekst

Je kunt eenvoudig een preheader-tekst maken voor je e-mails met behulp van de preheader-teksteditor. Het toevoegen van preheader-tekst aan je e-mail biedt ontvangers van de e-mail een voorproefje van de inhoud van de e-mail. Dit kan je niet alleen helpen opvallen in een drukke inbox, maar het kan ook helpen om de open rate te verhogen.

Lees verder »

Volg op Facebook

Schrijf je onderstaand in voor de wekelijkse ActiveCampaign Maandag Tip