ActiveCampaign e-mail editor

Een e-mail opstellen in ActiveCampaign is wat je regelmatig doet. Hoe kun je anders je contacten bereiken. In deze tip leg ik je de basisfuncties uit van de e-mail editor.
ActiveCampaign e-mail editor

Hoe werkt de e-mail editor?

Je werkt al een tijdje met ActiveCampaign en je hebt waarschijnlijk al een of meerdere e-mails gemaakt en verzonden.
Ik krijg veel vragen over de functie van de editor. Vandaar dat ik in onderstaande video de verschillende basisfuncties uitleg.

Ik ben heel benieuwd of je nieuwe dingen hebt geleerd?
Laat je het in een reactie weten?
Als je wilt dat ik andere onderwerpen behandel, laat dat dan weten in een reactie en misschien is de volgende tip dan speciaal voor jou.

Delen mag altijd, gebruik dan een van de buttons hieronder.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Laatste artikelen

Wachtwoord aanpassen

Wachtwoorden. Een soort haat liefde verhouding is dat voor de gemiddelde ondernemer. Een moeilijk te raden wachtwoord wat ook nog aan allerlei eisen moet voldoen. Lastig…. Maar aan de andere kant een makkelijk te raden wachtwoord kan anderen zomaar toegang geven tot jouw klanten… Tijd voor een serieuze blik naar jouw wachtwoorden.

Lees verder »

ActiveCampaign en nieuwe functies

Soms loop je zomaar tegen een geweldig functie aan. Een mooie verrassing van ActiveCampaign. Een waarschuwing ontvangen dat je op het punt staat een andere automatisering op te starten door het toevoegen van een tag. Dit soort simpele dingen maakt het leven in ActiveCampaign land nog beter.

Lees verder »

ActiveCampaign automatisering; houd het simpel

Hoe complexer hoe beter? Nee zelfs niet voor een procesmanager als ik. Juist de eenvoud maakt het simpel en overzichtelijk. Waarom dan van die hele onoverzichtelijke automatiseringen? Van die gedrochten waar je na maanden zelf ook niets meer van snapt.
KISS (Keep It Simple, Stupid) is hier mijn advies.

Lees verder »

Volg op Facebook

Schrijf je onderstaand in voor de wekelijkse ActiveCampaign Maandag Tip