ActiveCampaign contacten opschonen deel 2 | Winst met ActiveCampaign

ActiveCampaign contacten opschonen deel 2

In een eerdere tips heb ik je uitgelegd wat je kunt doen om bepaalde handelingen bij te houden, zoals het openen van e-mail, om op basis van die verzamelde informatie je contacten te kunnen opschonen. In deze tip laat ik je zien hoe je dat doet.
Inhoudsopgave
  Add a header to begin generating the table of contents

  Als je mijn tip hebt gelezen en ingevoerd om contacten te kunnen opschonen “Hoe kun in je ActiveCampaign contact activiteiten bijhouden?” dan volgt hier de instructie om de contacten nu ook daadwerkelijk te gaan opschonen.

  Opschonen kan ook als je niet de bovenstaande tip heb doorgevoerd maar als je de standaard ‘Engagement tagging’ automatiseringen van ActiveCampaign gebruikt.

  Heb je de hulp automatiseringen uit de eerdere tip nog niet ingevoerd, doe dat dan eerst. Dan kun je na een bepaalde tijd, bijvoorbeeld 3 maanden, de handelingen die ik in deze tip beschrijf uitvoeren.

  Als extra laat ik ook nog even snel zien hoe je je lijsten opschoont voor contacten die zich hebben uitgeschreven. Dat kun je eventueel op je gemak nalezen in deze tip.

  In onderstaand video leg ik je uit hoe je dit doet. Volg mijn stappen en daarna heb jij je ActiveCampaign account ook weer opgeschoond.

  Heb je een vraag over dit onderwerp? Stel hem hieronder.

  1
  Reageer op dit artikel

  avatar
  1 Comment threads
  0 Thread replies
  0 Followers
   
  Most reacted comment
  Hottest comment thread
  1 Comment authors
  Lidia Recent comment authors
    Subscribe  
  nieuwste oudste meest gestemd
  Abonneren op
  Lidia
  Gast

  Geweldig Jan, dank je wel voor de uitleg. Ik kon meteen aan de slag!

  Ja, ik wil ook de wekelijkse Maandag ActiveCampaign Tip ontvangen