ActiveCampaign basis training | Winst met ActiveCampaign

ActiveCampaign basis training

Co-host

1 daagse Training ‘Aan de slag met ActiveCampaign’dinsdag 9 april 2019

Ik heb een ActiveCampaign training bij Jan gevolgd. Gewoon omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren en omdat ik de mening ben toegedaan dat je als ondernemer wel over enige basiskennis van de meest gebruikte online marketing-tools moet beschikken.Het voordeel van Jan’s trainingen is, dat je zelf achter je computer zit en het nieuw geleerde direct kunt toepassen. ActiveCampaign heeft zoveel mogelijkheden dat het fijn is als er iemand orde schept in de chaos en je laat zien hoe je je eerste e-mail funnel kunt maken. Jan is toegankelijk, geduldig en legt alles duidelijk uit. Ook als je eenmaal thuis nog met een vraag zit, geeft Jan antwoord.”

Anke Visser,leefjevrijheid.nl

Herken jij je in onderstaande punten?

 • Je hebt wel een mailinglijst maar haalt hier weinig omzet mee;
 • Je weet niet precies hoe alles werkt en het kost jou veel tijd om een mailing te versturen;
 • Je hebt geen idee hoe je dingen kunt automatiseren en hoe je dus veel tijd kunt overhouden;
 • checkJe bent net begonnen met ActiveCampaign maar je weet je weg nog niet te vinden;
 • checkJe wilt tips en trucs om alles uit ActiveCampaign te halen.

Ben jij een ondernemer die..

 • met een mailinglijst meer omzet wil gaan genereren?
 • zelf controle wil hebben over ActiveCampaign?
 • méér wil dan alleen een nieuwsbrief versturen?
 • checkdirect aan de slag wil met  ActiveCampaign?
 • checkeenmalig iets wil instellen en dat het daarna automatisch klanten aanlevert?

Dan is deze training voor jou.

Wie geeft deze training?

Jan Everts, trainer ActiveCampaign

Jan Everts

Ik ben ondernemerscoach en Strategisch & Technisch partner voor ondernemers.Als ActiveCampaign Certified Consultant ben ik gevraagd als co-host van de ActiveCampaign Study Hal in Dublin en Amsterdam. ​Ik ben opgeleid tot professioneel coach en heb vele jaren ervaring als trainer.  Ik ben een groot liefhebber van ActiveCampaign en deel graag mijn passie over deze autoresponder.

Door mijn ervaring en kennis van ActiveCampaign ken ik alle weetjes wel. Ik leer ze je. Daarnaast word ik regelmatig op de hoogte gehouden middels interne webinars van nieuwe functies en zo houd ik mijn kennis up-to-date.De reden dat ik deze training geef is heel simpel. Ik heb zelf vele trainingen gevolgd en mij enorm geërgerd aan de wijze waarop er getraind werd en vaak de zelfs beperkte kennis overdracht. Dat wilde ik graag heel anders doen. Stap voor stap informatie overdracht geven en aansluiten op het niveau van elke individuele deelnemer. Kennis overdragen op een heldere manier die past bij het niveau van de individuele deelnemer is mijn passie. Zodat jij als deelnemer ook na de training nog steeds aan de slag kan. Kortom een training op maat.Mijn verhaal:Ik heb al vele autoresponders gehad, zoals Autorespond, Aweber, GetResponse, Mailchimp etc.Op zich allemaal prima werkend alleen kon ik mijn weg niet vinden in de dingen die ik graag wil zien in een autoresponder.Een aantal jaren geleden kwam ik ActiveCampaign tegen. Het duurde maar even en ik was helemaal om. Wat een verademing voor mij als beelddenker. Alles op een logische plaats en zien wat je doet.Nooit meer dubbele contacten in je lijsten, integratie met bijna alle andere systemen zoals Woocommerce, Webinarsoftware.Op verzoek van mijn klanten heb ik deze training ontwikkeld, zodat iedere ondernemer die met ActiveCampaign wil gaan werken of al werkt, gedegen aan de slag kan.

Geduld, duidelijke uitleg en met kennis van zaken geeft Jan deze Active Campaign training. Jan hield de vaart in de training en toch kon elke deelnemer op zijn of haar niveau direct met de materie aan de slag. Zonder stress en met humor legt Jan niet alleen Active Campaign uit, maar gaf gelijk strategische suggesties die ik direct kon implementeren. Aan het eind van de dag ging ik naar huis met een gedegen basis in automatiseren waar ik nu nog de vruchten van pluk.

Michaëla Wierdsma, Stok achter de Deur Coach voor ondernemers

Dit is wat je gaat ontdekken en gelijk gaat toepassen

In deze training leer ik je de basis zodat je direct aan de slag kunt.

1

ActiveCampaign Dashboard

Inclusief alle basisinstellingen

Het dashboard is het hart van activeCampaign. Je weet na afloop waar je alles kunt vinden en waar je de instellingen kan aanpassen.

Tijdens deze workshop stellen we een aantal standaardinstellingen in zodat je daar niet meer naar hoeft te kijken of te zoeken. Uiteraard komt ook de navigatie aan bod.

2

Contacten

Het hart van ActiveCampaign

Zonder contacten geen nieuwe klanten in e-mailmarketing.

Bij het onderdeel contacten leer je hoe je contacten kunt toevoegen, importeren en exporteren. Daarnaast kun je aan het einde van de workshop makkelijk selecties maken van je contacten op basis van labels (tags) en andere kenmerken.

3

Lijsten

De bekende manier om je contacten te “verzamelen”

Lijsten zijn belangrijk omdat dit feitelijk hoofdlaag is om je contacten te kunnen selecteren en/of segmenteren. Dit is handig om later bij het verzenden van je nieuwbrief of mailing snel de juiste doelgroep te kunnen bepalen.

4

Formulieren

In dit onderdeel leer je hoe je een zogenaamd opt-in formulier maakt

Formulieren, ook wel de inschrijf- of opt-in formulieren genoemd, gebruik je om je bezoekers van je website de mogelijkheid te geven om in te schrijven op je nieuwsbrief of digitale weggever.

Uiteraard besteden we aandacht hoe je dat ook AVG proof doet.

5

Campagne / opstellen e-mail / rapportage

Dit onderdeel biedt vele mogelijkheden om je nieuwbrief of mailing te versturen

Met de formulieren editor kun je standaard templates maken voor alle e-mails die je later gaat versturen. In het onderdeel campagnes kun je je mailing klaar zetten en op elk gewenst tijdstip versturen. Bij de rapportage kun je zien hoeveel procent opent en nog veel meer informatie om je mailings nog beter te optimaliseren.

6

Automatiseren

Het belangrijkste onderdeel van ActiveCampaign

Het centrum van je verkoopmachine. Met dit zeer flexibele onderdeel stuur jij je contacten geheel automatisch e-mail om zo je klanten door jouw ‘salesfunnel’ te sturen. In deze workshop leer je om een eenvoudige automatisering op te zetten voor bijvoorbeeld je digitale weggever.

 • Maximaal 8 deelnemers zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt
 • Je leert door zelf te doen na een kort instructie

Veel gestelde vragen

Heb ik een ActiveCampaign account nodig?

Tijdens de workshop heb je een account nodig. Heb je die nog niet dan kun je op de dag zelf een proefaccount bij mij aanvragen.Wil je al eerder starten met ActiveCampaign, neem dan even contact met mij op. Omdat ik ook reseller ben, hanteer ik de de goedkoopste tarieven in Nederland.

Ik heb al ervaring met ActiveCampaign, is deze training van voor mij geschikt?

Dit is echt een basis training. Als je al gewerkt hebt met ActiveCampaign, maar meer wilt weten over automatiseringen en je kennis wilt verdiepen, neem dan even contact met mij op. Binnenkort komen er meer trainingen beschikbaar.

Waarom moet ik deze training bij jou volgen?

Door mijn jarenlange ervaring met het werken in ActiveCampaign ken ik het systeem. Ik zorg dat jij de juiste route bewandelt in de vele mogelijkheden van dit overigens klantvriendelijke systeem. Ik ben Certified Consultant en wordt ook als co-host gevraagd voor de ActiveCampaign Study Hall. Ik heb al vele trainingen gegeven met een hoog cijfer als beoordeling.Mocht ik zaken niet weten dan kan ik dat via mijn contacten heel snel aan de juiste informatie komen. 

ik heb al een autoresponder, kan ik deze zo overzetten?

Bij de meeste autoresponders is het overzetten mogelijk. Indien gewenst kan ik dat aparte dienst voor je uitvoeren.

Mijn vraag staat er niet bij …

Sorry!! Stuur dan even een berichtje, dan krijg je zo snel mogelijk een reactie van mij terug.

Wat andere deelnemers van de training vonden..

De ActiveCampaign training heb ik als heel prettig ervaren. Je wordt door Jan heel geleidelijk door het proces heen geholpen, deze man heeft een engelengeduld en staat altijd voor je klaar, ook na de workshop. Ik ervaar het als zeer prettig om je vrij te voelen welke vraag dan ook te stellen over het programma terwijl hij het misschien al 3x uitgelegd heeft maar valt het kwartje gewoon nog niet (zeker als je zo’n leek bent als ik!). Een aanrader.

Yvonne de Weerd-Staats – ITCSupport.nl & habitswork.nl

Na het volgens van een andere training, was dit de tweede keer dat ik een training bij Jan Everts heb gevolgd. Ik kan niet anders dan zeggen dat het goed uitgelegd en logisch opgebouwd is en in hapklare brokken aangereikt wordt. Zelfs voor een leek als mij ten aanzien van ActiveCampaign zodat ik nu zelfstandig mijn weg daarin vindt.

Jan de Blaeij, vrouwenmetpit.com.

BONUS!

 • na ongeveer 2 weken een online Q&A voor alle vragen die na de training zijn ontstaan

Alle details

De eerst volgende training is op dinsdag 9 april 2019

 • Locatie: DynaHouse Nieuwegein
 • Klik voor de routebeschrijving
 • Tijd: 9:30 – 16:30 uur, (inloop vanaf 09:00 uur) 
 • inclusief koffie/thee/water en lunch
 • Minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers 

Jouw investering?  € 247,-  (ex BTW)