Certified-Consultant-Badge-100

Laat mij je helpen om alles uit ActiveCampaign te halen

Als ActiveCampaign Certified Consultant, Official Partner en Reseller weet ik wat nodig is om jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau te brengen

Herken je dit?

  • Ik weet niet hoe ik mijn leads automatisch kan mailen?
  • Ik weet niet hoe ik de juiste mail bij de juiste persoon kan krijgen?
  • Ik weet niet hoe ik een opt-in formulier moet maken?
  • Ik weet niet hoe ik een automatisering moet opzetten?
  • Ik weet niet hoe ik een e-mailfunnel moet opzetten?


Dan ben je bij de juiste persoon aangekomen.

Als ActiveCampaign expert en als auteur van het boek “In 10 stappen effectieve e-mailmarketing ontmaskerd” weet ik hoe ik jou kan helpen om succesvol te worden met jouw e-mailmarketing.
Geen gezeur, geen wollige verhalen, maar gewoon rechtdoor zee. Met als doel jou als klant helpen om naar een hoger niveau te komen.

ActiveCampaign is hét complete Marketing platform

Autoresponder

Het vullen van je e-maillijst is natuurlijk de basisfunctionaliteit, maar daar stopt het niet. ActiveCampaign wordt continue ontwikkeld en sluit aan bij de laatste ontwikkelingen.

Automatisering

Alles automatisering als een lead zich aanmeldt. Zorgen dat de juiste e-mails worden verzonden. Aansluiten op de handelingen die het contact uitvoert. Ook als jij op vakantie bent.

Sales CRM

Combineer e-mailmarketing met het CRM zodat jij altijd op de hoogte bent van de beste leads en heb alle klantgegevens overzichtelijk bij elkaar. Een tool om je marketing te kunnen uitvoren.

Integratie

Met veel integratie mogelijkheden is er altijd een koppeling mogelijk met jouw website, webshop of andere systemen. Alle data geautomatiseerd bijgewerkt en klaar voor gebruik voor jouw e-mailmarketing.

Starten met ActiveCampaign? Neem contact op voor de goedkoopste tarieven van Nederland.

Heb je al een ActiveCampaign account elders afgesloten? Geen probleem, overstappen is zo gebeurt en dan kun jij ook profiteren van de goedkoopste tarieven.

Jouw e-mailmarketing naar het volgende niveau?

Ik sta klaar voor je.
Ik werk alleen met klanten die mij passen. Plan een vrijblijvende online meeting zodat samen kunnen kijken of we een match hebben en wat ik  voor je kan betekenen.

jouw e-mailmarketing een niveau omhoog